/ Петото издание на Международното изложение за внос в Китай ще се проведе през ноември

Принтирай

Петото издание на Международното изложение за внос в Китай (CIIE) ще се проведе тази година в Шанхай между 5-ти и 10-ти ноември. Изложението е една от основните китайски инициативи в сферата на международния обмен, посветено на подобряването на търговските взаимоотношения, като цели да насърчи преодоляването на икономическите пречки, породени от пандемията.

Изложението е ежегодно събитие, което се организира от 2018 г. и предоставя добри възможности за чуждестранни компании да представят своите продукти пред местните компании, институции и граждани.

Миналогодишното издание привлече 3000 компании от 127 страни, включително 281 корпорации  от класацията Fortune 500. Изложението позволява на фирмите да увеличат разпознаваемостта на своите марки и да установят връзки с местния бизнес. Според организаторите по време на събитието са постигнати споразумения на стойност над 70 милиарда долара.  Освен това на 58 държави беше дадена възможността да имат свои виртуални павилиони, в които да представят икономическите си постижения, национална кухня и туристически атракции.

Домакини на изложението са Министерство на търговията на Китай и Шанхайското общинско правителство. На разположение на изложителите са 366 000 кв. м. Очаквана е посещаемост от близо половин милион души.

Изложението е своеобразна платформа за промотиране на нови продукти и технологии, възможности за подобряване на публичността на компаниите, както и създаването на дългосрочни контакти с местния бизнес и институции.

Петото издание ще включва изложбени площи за храни и земеделски продукти, автомобили и машини, информационни технологии, медицинско оборудване и здравни продукти, потребителски стоки и услуги.

Повече информация може да откриете на уебсайта на Изложението.