/ Промоционално събитие за Академия по предприемачество в земеделието в гр. Бургас

Принтирай

След успешното приключване на първото издание на Академия по предприемачество в земеделието в гр. Варна в края на юни, ЦНСССКЦИЕ стартира подготовката на следващото издание на инициативата, което ще се проведе от 10 до 13 септември 2024 г. в гр. Бургас.

На 11 юли, четвъртък, от 17:00 часа във Филиал на Софийски университет-Бургас, Културен дом „НХК“ на адрес: гр. Бургас, пл. „Тройката“ 1, ЦНСССКЦИЕ ще организира промоционално събитие, посветено на предстоящото второ издание на Академия по предприемачество в земеделието.

Заповядайте на нашето промоционалното събитие, за да научите защо си струва да бъдете част от Академия по предприемачество в земеделието – гр. Бургас и как да кандидатствате за участие. Ще се срещнете с членове на екипа на ЦНСССКЦИЕ, които ще Ви разкажат повече за целите на Академията и другите актуални инициативи и дейности на Центъра.

Академията по предприемачество в земеделието цели насърчаване на младежкото предприемачество и оказване на подкрепа на иновативни концепции и идеи, които развиват потенциала на селското стопанство. Победителят във всяко едно издание ще получи финансова награда в размер на 5000 лв., с която да изпълни своята проектна идея.

По-подробна информация за Академията по предприемачество в земеделието е достъпна на този линк: https://china2ceec.org/academy2024/

Очакваме Ви!