/ Предстоящ Форум „Устойчиво земеделие и зелен растеж в Китай“ на 25 юни

Принтирай

ЦНСССКЦИЕ има удоволствието да Ви информира, че Бизнес съветът към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) организира форум на тема „Устойчиво земеделие и зелен растеж в Китай“, който ще се проведе в хибриден формат – в централата на ОИСР в Париж, Франция и онлайн чрез платформата Zoom.

Форумът има за цел да създаде платформа за конструктивен диалог и сътрудничество между лидерите в бранша и заинтересованите страни, фокусирайки се върху иновациите и устойчивите решения. По време на форума ще бъдат разгледани и настоящите политически предизвикателства и възможности, свързани с регенеративното земеделие. Основните резултати от форума включват повишаване на осведомеността, обсъждане на икономически инициативи и партньорства, допринасящи за зеления растеж в китайското земеделие, както и проправяне на пътя за по-нататъшен диалог между Китай и ОИСР с акцент върху селското стопанство.

Към момента лекторите, които са потвърдили участието си включват: г-н Йохем Виерс, постоянен представител на Нидерландия в ОИСР, г-н Джо Тиндал, директор на ОИСР по въпросите на опазването на околната среда, г-н Джиан Гуан Шен, вицепрезидент и главен икономист на китайската компания JD Digits, г-жа Барбара Уанг, генерален мениджър на Hongyi Grain Cooperative (земеделски производител от Китай). Ще присъстват също представители на дирекция „Търговия и земеделие“ на ОИСР, на академичните среди, мозъчни тръстове и частния сектор.

Форумът ще се проведе на 25 юни (вторник) от 09:00 до 16:00 часа (CET).  

За да се включите във форума в централата на ОИСР в Париж, трябва да извършите Вашата регистрация тук: https://rb.gy/o8266b

За да се включите във Форума през онлайн платформата Zoom, моля, регистрирайте се тук: https://rb.gy/bb4ger