/ Онлайн семинар за европейски проекти помагащи на компаниите да разраснат дейностите си на международните пазари

Принтирай

Асоциацията на европейските търговско-промишлените палати (Eurochambers) и Румънската търговско-промишлена палата организират онлайн семинар (уебинар) на 17-ти март като част от проекта „Global Europe”. Основната цел е да се подкрепят малките и средните предприятия и бизнес-подкрепящи организации (BSOs). Събитието ще започне в 10:00 Централноевропейско време и ще продължи до 11:30.

Уебинарът ще се съсредоточи върху как компаниите могат да се възползват от ефективни, безплатни и професионални услуги, спонсорирани от Европейският съюз, които ще им помогнат да навлязат или разраснат дейностите си на чужди пазари като Южна и Централна Америка, Индия, Китай и други. Онлайн семинарът ще разгледа теми свързани с износът на стоки и услуги, както и технологичен трансфер. За да научите повече за ключови инициативи и проекти, финансирани от Европейската комисия, се регистрирайте тук (семинарът ще бъде на английски език).

Ако се интересувате от китайския пазар и възможностите за разрастване в този регион, последвайте линка и научете за още полезни уебинари.