/ ЦНСССКЦИЕ подкрепя X-та Коледна благотворителна инициатива на Сдружение „ГЛАС“- Босилеград, Сърбия

Принтирай

От 24 ноември до 14 декември 2022 г. се провежда юбилейната Десета благотворителна акция, организирана от Сдружение „ГЛАС“ – Босилеград, в партньорство с Българска телеграфна агенция, ЦНСССКЦИЕ и Българска търговско-промишлена палата.

От Сдружение „Глас“-Босилеград споделят, че опитът и резултатите от изминалите години показват, че тази акция е устойчива и ежегодно се разраства. Дори и в условия на Ковид, с много ограничения, инициативата намери начин да продължи своята мисия, събирайки средства в подкрепа на различни хуманитарни и младежки дейности. През изминалите девет години бяха събрани над 50 хиляди лева, благодарение на щедростта на различни институции, бизнесмени, приятели и партньори от България и Сърбия.

Юбилейната Х-та благотворителна акция започна на 24 ноември и ще продължи до 14 декември, когато ще се проведе и тържество по повод годишнината на пресклуба на БТА в Босилеград. На този ден ще се разбере и втория носител на наградата „Максим Минчев”, учредена миналата година от сдружение „ГЛАС“,  „за принос в развитието на гражданското общество и демократичните ценности“. Същият ден ще се състои и малко тържество, на което ще бъде обявена официално събраната сума от благотворителната инициатива.

От ЦНСССКЦИЕ искрено ще сме благодарни да подкрепите юбилейната X-та Коледна благотворителна инициатива.

Нека заедно, в навечерието на Коледа, да съберем средства, с които да подкрепим креативните и предприемчиви младежи и техните инициативи в региона на Босилеград през 2023 г.

Дарителска сметка:

IBAN:  RS35205007080003753925

SWIFT – BIC: KOBBRSBG

UDRUZENJE GLAS BOSILEGRAD

Улица: DOBRODOLSKI POTOK BB

Град, държава: BOSILEGRAD, REPUBLIC OF SERBIA