/ Предстоящи семинари в Пловдив, Пазарджик и Кърджали на тема: Представяне на нови възможности за МСП

Принтирай

На 7 февруари /вторник/ т.г. ще се проведе семинар на тема: Представяне на нови възможности за МСП. Събитието ще се състои от 10 до 12 ч в Аграрен университет – гр. Пловдив, Факултет по агрономство, Аудитория 1А.

Сред темите, които ще бъдат засегнати по време на семинара са представяне на пилотния проект на ЦНСССКЦИЕ с награден фонд 50 000 евро „Акселераторска програма за стартиращи предприятия в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа“.

Ще бъдат представени възможности за финансиране на произвежданите в България трактори и прикачен инвентар, които са в помощ на земеделските производители. Гостите на събитието ще имат възможност да разгледат на място тракторите пред Демонстрационна зона на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа, намираща се в Аграрен университет-Пловдив.

Отделно от това ще бъдат представени и възможностите за износ на хранителни продукти и козметика на китайския пазар.

Семинара в Пловдив се организира съвместно от ЦНСССКЦИЕ, Българо-Китайската търговско-промишлена палата, Национална служба за съвети в земеделието и Аграрен университет-Пловдив.

На 8 февруари /сряда/ т.г. в гр. Пазарджик ще се проведе семинар на същата тема: Представяне на нови възможности за МСП, който ще се състои в Хотел Форум, ул. Стефан Караджа 88, от 10 до 12 ч.

Семинара в Пазарджик се организира съвместно от ЦНСССКЦИЕ, Българо-Китайската търговско-промишлена палата, Национална служба за съвети в земеделието и Търговско промишлена палата-Пазарджик.

На 10 и 11 февруари /петък и събота/ т.г. в гр. Кърджали в сградата на Областна администрация, бул. “България” №41, от 9.30 ч ще започне семинара: Възможности за подкрепа на предприемачи и МСП.

Освен представяне на „Акселераторска програма за стартъпи в областта на селското стопанство между Китай и страните от ЦИЕ“, ще бъде представена и трансграничната акселераторска програма Coworking в рамките на която ще се проведат обучения на млади предприемачи. Отделно участниците в семинара ще имат възможност да се запознаят и с произвеждани в България трактори и прикачен инвентар в помощ на земеделските производители.

Може да се регистрирате за събитието тук.

Семинарът в Кърджали се организира съвместно от ЦНСССКЦИЕ, Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Национална компания индустриални зони, Българо-китайската търговско-промишлена палата, Национална служба за съвети в земеделието и Търговско-промишлена палата-Кърджали.