/ Предстоящ УЕБИНАР на 28 септември: Българо-китайско сътрудничество в селското стопанство

Принтирай

През месец юли т.г. ЦНСССКЦИЕ поднови партньорството си с Китайската асоциация за насърчаване на международното сътрудничество в селското стопанство (CAPIAC), структура към Министерство на земеделието и селските райони на КНР, посредством подписване на актуализирано Споразумение за сътрудничество.  

В следствие на подписаното Споразумение за сътрудничество, се планира организирането на поредица от бизнес уебинари, посветени на възможностите за сътрудничество и търговия между страните от Централна и Източна Европа и Китай, в които асоциации и компании от тези държави ще осъществят matchmaking.

Онлайн семинарите ще се провеждат периодично и ще бъдат посветени на двустранното и/или многостранното сътрудничество между държавите от ЦИЕ и Китай, на една категория продукти или на отделен подсектор в земеделието. Компаниите, които са заинтересовани от определена категория, ще се регистрират и ще бъдат свързани с вносители.

В тази връзка на 28 септември ЦНСССКЦИЕ и CAPIAC организират съвместен въвеждащ уебинар, който цели да запознае заинтересованите страни с възможностите за партньорство и търговия със селскостопански продукти и е посветен на бизнес отношенията България-Китай.

Дневният ред на уебинарът ще включва презентации за състоянието на българския селскостопански сектор, както и китайския пазар, както и възможностите за научно-изследователско сътрудничество, за търговия на потребителски стоки и други.

За участие в уебинара е необходима предварителна регистрация, посредством попълване на регистрационна форма и изпращането й на ел.поща: contact@china2ceec.org .

След като се регистрирате, Вашата организация ще получи код за достъп и връзка към Zoom Meeting.

ПРИКАЧЕНИ ДОКУМЕНТИ

Изтегли / REGISTRATION-FORM-Webinar