/ Участие в панелна дискусия „Международен обмен и сътрудничество” и „Свързване на градовете чрез трансгранична електронна търговия”

Принтирай

Церемония по откриването на Първия 616 глобален трансграничен карнавал за електронна търговия, последвана от представителна обиколка на изложението за официалните лица, в т.ч. и посещение на щанда на ЦНСССКЦИЕ и представяне на дейността на със съдействието на ЦНСССКЦИЕ се състоя на 15 юни т.г.

В панелната дискусия по „Международен обмен и сътрудничество” и „Свързване на градовете чрез трансгранична електронна търговия” модератор беше Ньоу Хуайонг, декан на училището по международен бизнес и Пекинския университет за чуждестранни отношения. Събитието организира електронната платформа „Сити Плъс” за свързаност между градовете. Участие взеха изпълнителният директор на ЦНСССКЦИЕ Васил Гелев, представителят на Икономическия борд за развитие на Кралство Бахрейн Юн Дзянг,  Джорис Салден, генерален консул на Белгия в гр. Гуанджоу, Сюе Цилянг, член на отдела за пропаганда на ККП и Ли Юе, председател на 4ПиЕкс Експрес.

По-късно същия ден Васил Гелев проведе срещи с Топ 10 от компаниите за електронна търговия, трансгранично сътрудничество и доставчици на услуги в областта на логистиката в гр. Шънджън.

На 16 юни изпълнителният директор на ЦНСССКЦИЕ участва в Първия 616 Глобален трансграничен карнавал за електронна търговия. Домакини на събитието бяха партньорите на ЦНСССКЦИЕ от Шънджън Крос-Бордър И-Комерс Асосиейшън, с които съвместно представиха новоизградената електронна платформа за консолидиране на селскостопански производители от Китай и страните от ЦИЕ – www.16plus1cloud.org пред многобройната експертна аудитория на форума.