/ Онлайн конференция за посредничество между страните от ЦИЕ и икономическата зона на делтата на река Яндзъ

Принтирай

За да се насърчи сътрудничеството между Китай и страните от Централна и Източна Европа, да се засили положителния ефект от изложението Китай-ЦИЕ в района на делтата на река Яндзъ и да се насърчи изграждането на демонстрационната зона за икономическо и търговско сътрудничество 17+1, се планира провеждането на онлайн конференция за посредничество между страните от ЦИЕ и Икономическата зона на делтата на река Яндзъ.

Целеви отрасли: Дърводобив, металодобив, фотоволтаична индустрия, замразено свинско, замразено говеждо, млечни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки, продукти от първа необходимост

Дата и час: 15 декември 2020 г., Пекинско време (16:00-18:00)

Място: Срещата ще се проведе онлайн в платформата ZOOM

гр. Нинбо (конферентна зала за домакините в Китай), виртуални срещи между участниците от Централна и Източна Европа и районите от Икономическата зона на делтата на река Яндзъ

Спонсори: Общинското търговско бюро в гр. Нинбо, Китайската строителна банка, клон Нинбо

Организатор: Център за насърчаване на сътрудничеството в ЦИЕ и Организационния комитет на изложението „Китай-ЦИЕ“, гр. Нинбо

Програма:

Част първа: Приветствени слова и речи на лидери от съответните страни

Част втора: Онлайн срещи за посредничество между компании от ЦИЕ и Икономическата зона на делтата на река Яндзъ

Бележки за участие:

  • За да се регистрирате за участие, влезете в онлайн изложбената платформа с акаунта на вашата компания. Ако сте нов в тази платформа, следвайте стъпките, за да се регистрирате предварително като онлайн изложител.
  • Прегледайте информацията за регистрираните китайски компании и попълнете номера на компанията, с която имате интерес да преговаряте в празното поле „remarks“ и B2B срещата ще бъде организирана по съответния начин.
  • Графикът за B2B разговори ще бъде изпратен на имейл адреса, с който сте се регистрирали, няколко дни преди събитието. Служители ще ви помогнат да тествате предварително акаунта си в платформата ZOOM.
  • Всеки кръг от преговори ще протече в рамките на 20 минути.
  • Осигурен е устен превод на английски и китайски.

За да се регистрирате за онлайн конференцията и да проверите списъка на купувачите (потвърдилите участие китайски компании), следвайте линка по-долу:

https://online.cceecexpo.org/service/activity.html?id=26

ПРИКАЧЕНИ ДОКУМЕНТИ

Изтегли / Reviews from the Online Conference