/ Изпращаме първи мостри за Китай

Принтирай

В края на октомври т.г, във Всеобхватната трансгранична пилотна зона в Ханджоу беше открит Български Павилион, като това е първият национален павилион на страна от ЦИЕ, който се открива със съдействието на Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от ЦИЕ.

Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от ЦИЕ стартира инициатива за изпращане на мостри на български продукти в Павилиона, като по този начин се надяваме да направим българските стоки по-разпознаваеми на китайския пазар. Мострите се предоставят от производителите безвъзмездно, а Центъра организира и извършва за собствена сметка доставката им в Китай.

До 20.01.2016г. завършваме цикъла от първите мостри, които ще изпратим, като целта ни е те да бъдат доставени в Павилиона преди настъпването на Китайската нова година, когато очакваме голям брой посетители да имат възможността да опитат български продукти.

През тази година се предвижда откриването на Български павилион и в Шанхайската зона за свободна търговия. Използвам момента да успокоя българските фирми, които до сега не са се включили, че Центъра планира поне още една кампания по износ на български селскостопански продукти.

При интерес от Ваша страна, моля да се свържете с нас по имейл или на телефон 02 843 10 40

ВНИМАНИЕ !!!

Център за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа не е делегирал право на фирми, асоциации и други НПО да организират събирането на мостри, представяйки това като тяхна инициатива. 

ИЗПРАЩАНЕТО НА МОСТРИ В КИТАЙ И УЧАСТИЕТО НА ФИРМИ В ЕДИННАТА БАЗА ДАННИ КЪМ ЦЕНТЪРА Е ДОБРОВОЛНО И БЕЗПЛАТНО.