/ Регистрацията за финалния ден на Акселераторската програма вече е отворена

Принтирай

ЦНСССКЦИЕ постигна значителен напредък с организирането на проекта „Акселераторска програма за стартъпи в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа“, който ще се проведе в периода 27 март – 1 април 2023 г. в София Тех Парк, България.

Целите на Акселераторската програма са да привлече млади и предприемчиви хора в селскостопанския сектор, както и да подпомогне развитието на иновативни услуги, приложения и продукти в селското стопанство.

Бяха получени 42 кандидатури за участие в Акселератора от 11 държави-участнички в рамките на Инициативата за сътрудничество между Китай и страните от Централна и Източна Европа.

На финалния ден екипите на 20-те допуснати до участие стартъпи ще представят своите бизнес концепция и проект пред външно жури, инвеститори, представители на академичните среди и бизнеса, експерти, медии и дипломати от ЦИЕ и Китай.

По-долу можете да видите пълната програма и дневния ред на финалния ден на 1 април, който ще се проведе в Основна зала – Иновационен форум „Джон Атанасов“, София Тех Парк:

16.30 ч.: Презентации / Представяне на стартиращи проекти I
18.00 ч.: Кафе пауза
18.15 ч.: Презентации / Представяне на стартиращи проекти II
19.30 ч.: Музикално представление на китайски и български изпълнители
20.00 ч. Официална церемония и награждаване
20.30 ч.: Коктейл и нетуъркинг

Имате възможност да се регистрирате като посетител на Финалния ден като попълните формуляра на този линк: https://my.forms.app/apaccceec/apaccceec-application-finalpitchday