/ Онлайн панаирът на продукти от ЦИЕ се очаква скоро

Принтирай

Традиционното за месец юни изложение в гр. Нинбо „Китай-ЦИЕ & Международен панаир на потребителските стоки“ се очаква скоро в онлайн формат.  Панаирът е в съзвучие с инициативата „Един пояс, един път“ и консенсусът, постигнат по време на срещата между страните от Централна и Източна Европа и китайското ръководство, с позицията на Си Дзинпин по случай честването на 40-годишнината от реформата и икономическото отваряне на Китай.

Базирайки се на насоките за откритост и иновации, принципа за търсене на печеливши резултати, безопасност и пестеливост, изложението насърчава изискването за многопосочно, многостепенно и широкообхватно отваряне към външния свят. Целта му е да подобри сътрудничеството между Китай и страните от Централна и Източна Европа, да насърчи професионализма и организацията, чрез интеграция на ресурсите в делтата на река Яндзъ, провинциите и градовете.  Чрез иновация на изложбения режим, сътрудничество с професионални агенции и комбиниране на серия събития, включително конференции и форуми, икономически и търговски панаири, изложби и дейности за обмен на култура, форумът ще покаже нивото на сътрудничество между КНР и ЦИЕ.
Спонсори:
Народното правителство на провинция Джъдзян
Министерство на търговията на Китайската народна република
Организатори:
Народното правителство на Нинбо
Министерство на търговията на народното правителство на провинция Джъдзян
Бюро за развитие на търговията на MOFCOM (Министерство на търговията на Китайската народна република)

Онлайн панаирът на продукти от ЦИЕ е електронна платформа за онлайн сътрудничество, която обслужва изложението Китай – ЦИЕ. Платформата представя не само Централна и Източна Европа, има за цел да предостави целогодишно обслужване чрез интегриране на разнообразни функции, които включват разнообразно изложение, опростено закупуване, целево съвпадение, комуникация и обмен на информация.
За да участвате в изложението през настоящата 2020, моля, посетете https://reg.cceecexpo.org/site/exhibitor.html, за да завършите процеса за кандидатстване за регистрация на изложители онлайн.

Научете повече за Китай – ЦИЕ онлайн изложението от прикачените PDF файлове  „Онлайн Китай-ЦИЕ Експо с ръководство за изложители“ и „Онлайн ръководство за моя щанд“, предоставени любезно на Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от ЦИЕ (ЦНСССКЦИЕ) от организаторите на експото в град Нинбо.

ПРИКАЧЕНИ ДОКУМЕНТИ

Изтегли / „Онлайн Китай-ЦИЕ Експо с ръководство за изложители“

Exhibitor Manual

Изтегли / „Онлайн ръководство за моя щанд"

Декорирай свой виртуален изложбен щанд