/ Координационния център за туризъм на страните от Централна и Източна Европа и Китай Ви кани да участвате в конкурс за тенденциите в туризма

Принтирай

Координационния център за туризъм на страните от Централна и Източна Европа и Китай Ви кани да участвате в конкурс посветен на 10-годишнината на „Инициативата 16+1“. За да участвате трябва да подготвите проучване за „Промените в китайските туристически тенденции, дигитална трансформация и мениджмънт“.

Изследванията трябва да са фокусирани върху:

Как китайските туристически тенденции са се променили през последните 2 години?

Дали предпочитанията на китайските туристи са изменили в посока на по-интензивни и продължителни пътувания ( природосъобразни пътувания, активен туризъм и други)?

Дали устойчивия туризъм е станал по-важен и привлекателен за пътуващите китайски туристи?

И други.

Авторите на 16-те най-добри абстракта ще бъдат поканени да изпратят цялото си проучване и да представят най-важните си открития на онлайн конференция, която ще се проведе на 9-ти ноември 2022 г. Необходимите документи и абстракти трябва да бъдат изпратени до 15-ти май. Победителят ще получи награда от 1000 евро, а авторите на проучванията, които са класирани от 2-ро до 4-то място ще получат награда от 750 евро.

За повече информация може да изтеглите официалната покана или да посетите сайта на Координационния център за туризъм на страните от Централна и Източна Европа и Китай.

ПРИКАЧЕНИ ДОКУМЕНТИ

Изтегли / CALL FOR PAPERS

Официалната покана за участие