/ Предстояща изложба на Чаената култура и Чаен бизнес форум на 23-ти юни

Принтирай

ЦНСССКЦИЕ съвместно с Посолство на Китайската народна република и Китайския културен център в гр. София организират уникална изложба на Чаената култура и бизнес форум, посветен на чая на 23 юни (петък) в Китайския културен център (ул. Георги С. Раковски 77, София, България). От 10.00 ч ще започне изложбата за Чаената култура.

През изминалата година китайската технология за приготвяне на чай и прилежащите към нея традиционни обичаи влязоха в списъка на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО. За да помогнем на българските компании да научат повече за китайския чай и китайския културен живот, ще проведем двустранни срещи и кратък бизнес форум в рамките на събитието за Китайската чаена култура. Бизнес форумът ще започне в 13.30 ч.

Основната цел зад тези събития е по-нататъшното развитие на селскостопанското и културно сътрудничество между китайски и компании от Централна и Източна Европа, както и откриване на нови контакти и партньорства.

Можете да намерите по-долу подробно представяне на окръг Цянуей (земята на жасмина в Съчуан), за да се запознаете по-добре с уникалните географски характеристики около процеса на производство на чай в Китай.

Освен това можете да намерите и списък на китайската бизнес делегация от град Лешан, провинция Съчуан.

За участие в Бизнес форума е необходима предварителна регистрация. Моля, попълнете и изпратете приложения регистрационен формуляр до 16 юни на e-mail: knenchev@china2ceec.org .

Очакваме с нетърпение да се срещнем на 23 юни в Китайския културен център.

ПРИКАЧЕНИ ДОКУМЕНТИ

Изтегли / Registration form Tea Event June 23
Изтегли / TEA+list+BG(2) (1)
Изтегли / Among the Jasmine Presentation